dimarts, 13 de juny del 2023

QU4TREPINS' 30 ANYS. MISCEL·LÀNIA D'UN ANIVERSARI: EXPOSICIÓ, NOVA SÈRIE DE LLIBRES, ACTE RECUPERACIÓ MEMÒRIA DEMOCRÀTICA, TROBADA D'ARTISTES, ...



QU4TREPINS 30 ANYS. MISCEL·LÀNIA D'UN  ANIVERSARI 

EXPOSICIÓ A LA TORRE FOLCH














INICI NOVA SÈRIE DE PUBLICACIONS: L'ARCA.
Presentació del núm. 1



SESSIÓ SOBRE LA RECUPERACIÓ DE LA MEMÒRIA DEMOCRÀTICA.
LA GUERRA CIVIL A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS.









TROBADA AMB  ELS ARTISTES LOCALS QUE HA PUBLICAT A QU4TREPINS.









RECONEIXEMENT ALS ARTISTES QUE HAN PUBLICAT A QU4TREPINS.

QU4TREPINS ha estat possible en tota la seva trajectòria, de la qual estem celebrant els 30 anys, gràcies a la participació desinteressada de moltes persones, col·laboradors i subscriptors, principalment. Una d’aquestes col·laboracions habituals ha sigut la d’una sèrie d’artistes del nostre entorn, que han aportat una ressenya de les seves obres, ja siguin de pintura, escultura, ceràmica o altres arts plàstiques.

En aquestes pàgines oferim un recull d’aquestes ressenyes, que volem que sigui un reconeixement a aquestes persones per la seva dedicació a tals activitats artístiques, així com un agraïment per la col·laboració que van fer el seu dia.

Les visions artístiques (esguards a l’art) de cadascun d’ells i elles constitueixen una representació de lliure expressió i de diversitat, que la podem veure també com una mostra de la nostra societat, també lliure i diversa.

Que aquesta publicació serveixi també com a felicitació per les festes nadalenques i any nou a tots els lectors de QU4TREPINS.






COL·LABORACIÓ AMB LA SOCIETAT CORAL LA UNIÓ EN EL SEU 100 ANIVERSARI.

Participació de Joan Badia en la publicació "LES VEUS DE LA CORAL"








HOMENATGE A LLUIS COMPANYS. 
Manifest a càrrec de Miquel Alimbau.



11 DE SETEMBRE. OFRENA FLORAL


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada